top of page

Закон для всіх!


Акция: Закон для всех

Технології давно стали нашими помічниками в роботі і незамінними супутниками!


Підключайте найкорисніші продукти ЛІГА: ЗАКОН та прискорюйте темпи свого зростання як професіонала і швидкість роботи над рутинними завданнями, щоб звільнити час на те, що дійсно важливо!


Скористайтеся спеціальною пропозицією і отримайте подарунки за підключення.


Прайм - Комплексна система, яка забезпечує інформаційно-правову і аналітичну підтримку всього підприємства.

Подарунок сертифікат на суму 1000 грн! *


Verdictum - Система аналізу судових рішень, яка містить більш ніж 72 млн рішень за допомогою методів штучного інтелекту і алгоритмів машинного навчання.

Подарунок сертифікат на суму 300 грн! *


Бухгалтер Проф - Система забезпечує повну інформаційно-правову і аналітичну підтримку роботи бухгалтерії і фінансових структур компанії. Вибір бухгалтерів малого та середнього бізнесу, а також аутсорсеров.

Подарунок сертифікат на суму 300 грн! *


Юрист Проф - Спеціалізована система для підтримки діяльності юридичних департаментів і великих юридичних компаній. Містить консультаційні матеріали для юридичного супроводу податкових і ФІНАНСОВИХ питань.

Подарунок сертифікат на суму 500 грн! *


* При підключенні ви ГАРАНТОВАНО ОТРИМУЄТЕ ПОДАРУНОК - сертифікат на покупки в One Card - мережа магазинів, де ви можете придбати що завгодно - від побутової техніки до парфумерії та косметики. Або сертифікат на покупки в Rozetka - найпопулярніший інтернет-магазин в Україні.



47 переглядів
bottom of page