top of page

LIGA360 – Ми бачимо зв'язки!


Світ – це нейронна мережа з мільярдів взаємозв'язків. Це зв'язки людей, компаній, ідей, фінансів, ресурсів, кредитів, інвестицій, партнерів та інновацій. Цей список можна продовжувати і він ніколи не закінчиться, тому що все, що нас оточує, це соціальні взаємозв'язки.


Ви бачили коли небудь як плететься килим? Як тисячі ниток поєднуються в один неповторний візерунок? Також наша свідомість плете свою неповторну історію життя. Ми здійснюємо угоди, укладаємо договори, вибираємо собі майбутніх партнерів та інвесторів. Але якщо на це подивитися з іншого боку все, що ми робимо – ми створюємо взаємозв'язки. І саме вони визначають успіх вашої неповторної історії.


Першим про це заявив Натан Майєр Ротшильд, тоді інформація отримана раніше за інших дозволила вести безпрограшну гру на біржі. Саме тоді він промовив “Хто володіє інформацією – той володіє світом”.


Але що передувало успіху Ротшильда, що було перед тим, як він промовив свій легендарний афоризм? Він побачив як саме влаштована гра на біржі, і розклавши її на складові елементи, побачив принцип безпрограшної гри, який полягав у тому, щоб завчасно налагодити отримання інформації. Банкір побачив пряму вигоду в поєднанні точки А (інформація) і точки Б (гра на біржі) і зробив дію, що дозволило створити стійкий взаємозв'язок. Саме це стало початком створення великої імперії.


Ліга Закон – провідна компанія з виробництва інформаційних продуктів для бізнесу. Наразі це понад 16 продуктів, які об'єднані в єдину екосистему LIGA360.

Основні з них:


LIGA360:Юридичний департамент - платформа для командного управління інформацією та мінімізації ризиків.


LIGA360:Бухгалтерія - все, що потрібно для безпомилкової звітності та бухобліку.


LIGA360:HR-департамент - рішення для кадрових, рекрутингових та HR-команд, мінімізації.


LIGA360:Адвокат - весь функціонал для

роботи адвоката в єдиному просторі.



LIGA360:PR-департамент - платформа для щоденної роботи та мінімізації репутаційних ризиків компанії.


LIGA360:Служба безпеки - це максимум контролю й захисту від загроз в єдиному рішенні.


LIGA360:Керівник - найповніше джерело необхідної інформації для вашого бізнесу.



LIGA360:Юрист - це понад 50 інструментів для щоденної роботи юриста.


LIGA360 для бізнесу - дашборди з ключовою інформацією для топменеджменту, максимальний функціонал продуктів ЛІГА ЗАКОН та інструменти для командної роботи.


LIGA360 Підприємець - це платформа

для мінімізації підприємницьких ризиків

та виконання професійних задач.

LIGA360 для юридичного бізнесу - дашборди для партнерів юридичної компанії з ключовою інформацією, єдиний інформаційний простір для партнерів, відділів, спеціалістів.


LIGA360 для органів влади - інструменти для командного управління, моніторингу, контролю згадок у ЗМІ, перевірки юридичних та фізичних осіб.




Сьогодні екосистеми описують як динамічні спільноти, що постійно розвиваються. Які створюють нову цінність через утворення взаємозв'язків. Головною метою якої є допомогти клієнту побачити зв'язки, які допоможуть йому зробити ризики керованими та прозорими. Саме це дозволяє приймати рішення на мові фактів, а не припущень! І це, мабуть, головне наше завдання. І для цього ми маємо все!


Як LIGA360 виявляє приховані зв'язки та допомагає керувати ризиками?


Про це ми Вам розповімо у презентації наших продуктів!



72 перегляди
bottom of page