top of page

Щасливого Нового Року!


Хочу, як і рік тому, привітати Вас з Новим Роком, що наступає, і побажати всього найкращого.


Рік, що минає, змусив багатьох подивитися на своє життя по-іншому. Принаймні, весь наш колектив точно.


Для нас рік, що минає, був доволі непростим, але переломним. Ми змогли вистояти, але без удаваної скромності хочу сказати, і так вважає вся наша команда, що ми змогли це зробити, оскільки є ті, заради кого існує наша компанія - наші клієнти.

Ви напевно знаєте, що з березня ми живемо та працюємо в режимі віддаленої роботи. І це дається нам не завжди легко. Адже в нашому офісі завжди панувала атмосфера гумору і людського тепла. А зараз ми зустрічаємося тільки онлайн, дуже сумуємо і досі звикаємо до нової реальності.


Як Ви знаєте, з жовтня ми переїхали до нового офісу. Ми планували відновити проведення, улюблених усіма нашими клієнтами, семінарів, і навіть встигли один провести. Але життя знову зробило нам виклик, і ми його прийняли - зараз налаштовуємося допомагати всім нашим клієнтам, яким би не був цей шторм.


У новому році, особисто від себе, хочу побажати вам здоров'я, витримки та спокою, і залишайтеся лідером для своєї команди та сім'ї, щоб вони відчували від вас підтримку, якої так сьогодні багатьом не вистачає.


Керуючий партнер Мета-Інформ

МАКСИМ ЛИСОВ




78 переглядів
bottom of page