top of page

Вісник МСФЗ - вигідні умови передоплати


Вісник МСФЗ

Професійний бухгалтер знає не лише як рахувати, а й як заощадити кошти компанії та отримати максимальну вигоду. Отже зустрічайте нову акційну пропозицію - передплата електронного видання “Вісник МФСЗ” зі знижкою 50%.


Вісник МФСЗ - це перше в Україні систематизоване джерело інформації про застосування міжнародних стандартів фінансової звітності


Ще міркуєте чи потрібен вам Вісник? Декілька аргументів, які повністю переконають вас у його необхідності:


  • Завдяки сучасним технологіям автоматизації інформації, ви нізащо не прогативе важливі документи та події, коментарі й оцінки, аналітичні огляди та результати досліджень у світі МСФЗ і суміжних галузях.

  • Ви отримаєте відповіді на запитання, які давно цікавлять та потребують професійного погляду на проблему, та зможете читати інтерв'ю знакових осіб і авторитетних практиків у сфері МСФЗ. Крім цього, в електронному виданні освітлюються проблемні теми і питання застосування МСФЗ на практиці.

  • Питання де знайти матеріали щодо основ розкриття інформації у звітності за МСФЗ, описи й приклади складання більше не будут поставати, адже вся корисна інформація буде потрапляти до вас одразу.

  • Корисна й цікава інформація з історії МСФЗ, теорії бухобліку, розповіді про професійні пригоди, інтриги, про видатних особистостей у професії – загалом, усе, що ще може вам знадобитися на шляху переходу до МСФЗ

  • І останній аргумент - вигідні умови підключення на рік. Сплачуйте передплату на півроку за 2760 грн, замість 5 520 грн - і працюйте весь рік у задоволення!


Акція діє до 28.02.2019.


38 переглядів
bottom of page