top of page

Як професійно перевірити контрагента та уникнути проблем


Як професійно перевірити контрагента та уникнути проблем

Не секрет, що успішний результат угоди на 50% залежить від благонадійності контрагента. Якщо ви не бажаєте з'ясовувати стосунки в судовому залі - краще убезпечити себе і свої кошти заздалегідь.


Для цього потрібно виявити належну обачність і перед підписанням договору провести перевірку контрагента для підтвердження його ділової репутації, правоздатності та фінансово-матеріального забезпечення.

В яких випадках потрібна перевірка


У діяльності практично кожної компанії може виникнути неприємна ситуація, коли податкові органи відмовляють у відрахуванні податку на додану вартість або визнають угоду сумнівною, витрати непідтвердженими, а податкову вигоду необгрунтованою. Це може бути викликано тим, що контрагент, який здавався при укладанні угоди цілком надійним, був визнаний податковою службою недобросовісним. При цьому компанія або підприємець не потрудилися його перевірити.


Що потрібно знати про контрагента


Для перевірки контрагента вам потрібно зібрати ціле досьє на контрагента - в ньому повинні бути всі відомості, які вам знадобляться для самостійної бізнес-розвідки.




Вам потрібно знати все про фінанси і борги підприємства, з яким плануєте працювати, історію і відомості про засновників, брала участь компанія в судах і чи є борги, як йдуть справи з ліцензіями і податкової, а також чи не співпрацює вона вже зараз з сумнівними компаніями , тінь від яких може впасти на вашу репутацію.


Як зробити це професійно


Щоб бути впевненим у тому, що контрагент на 100% чистий - скористайтеся системою CONTR AGENT. Вона дозволяє не тільки дізнатися, що майбутня угода небезпечна, а й оцінювати ризики від роботи з контрагентами та уникати їх.

Аналітична система, яка призначена для перевірки та оцінки надійності бізнес-партнера. Її можливості дозволяють отримати актуальні та архівні відомості про діяльність українських компаній і ФОПів, точно візуалізувати юридичні зв'язку, перевірити афільованість і виявити кінцевих бенефіціарів.


Також CONTR AGENT дає можливість відстежувати зміни в даних про судові процеси, банкрутство, громадських засобах та інших істотних фактах, що визначають фінансові ризики обраних контрагентів і допомагає прийняти рішення про потенційне співробітництво.


CONTR AGENT - це комплексна система, яка вирішує багато бізнес-завдань.

Основні з них:

  • ризик-менеджмент на основі даних;

  • пошук бізнес-партнерів; `

  • маркетингові дослідження (аналіз ринку і конкурентів);

  • перевірка актуальності реквізитів / даних компанії (ЄДР, ДФС);

  • складання «портрету» бізнес-партнера;

  • оцінка надійності бізнес-партнера;

  • перевірка всіх змін, які відбулися в компанії;

  • графічне відображення зв'язків партнера з іншими компаніями з точністю 100%;

  • можливість здійснювати постійний моніторинг бізнес-партнера, а також своєї компанії

А оновлена система у 3 рази швидше завантажує та аналізує інформацію, виконує запити та обробляє користувача, а точність виявлення зв’язків сягнула позначки 100%, та їх дизайн став більш зрозумілим.


Крім всіх перерахованих переваг, система підтримує API, що дозволяє отримувати інформацію в автоматичному режимі і інтегрувати дані про бізнес-партнерах безпосередньо в CRM, що значно спрощує роботу.


Якщо вас зацікавила пропозиція - підключайте систему до 31 липня і отримуйте знижку -30% і подарунки!

266 переглядів
bottom of page